Mobile Learning Initiative update

18 mei 2015 Reacties uitgeschakeld voor Mobile Learning Initiative update

Na vorig jaar hard te hebben gewerkt om het hele 1e jaar van de bachelor geneeskunde om te zetten naar iBooks, begonnen we dit jaar aan een grotere uitdaging.
Elke paar weken moest er weer een nieuwe cursus af zijn van het tweede jaar. Daarbij moesten ook de revisies van het eerste jaar doorgevoerd worden. Gelukkig is ons team steeds sneller geworden en onze samenwerking efficiënter.
We zijn nu bezig met de laatste cursussen van de eerste twee jaar en kunnen terugkijken op een succesvolle periode. Alle cursussen waren op tijd af en steeds meer mensen ervaren de voordelen van de overzichtelijke lay-out en extra interactiviteit. Tegelijkertijd kijken we ook alvast vooruit.
Op 21 mei zijn wij voor een korte presentatie uitgenodigd op de student-docenten dag in het Erasmus Medisch Centrum Rotterdam. Tijdens een Faculties Favourite sessie.
Een team per universiteit werd uitgenodigd om zijn project voor te stellen. Een andere leuke waardering is dat onze projectleider werd gevraagd om plaats te nemen in het Apple Education Advisory Board.
Volgend jaar gaan we er nog een tandje bijzetten om ook het derde jaar om te zetten en de aankomende revisies door te voeren. We kijken uit naar nog een jaar van goede samenwerking en creativiteit vanuit ons fantastische team.
Het Mobile Learning Initiative team

Reacties zijn gesloten.

Wat is dit?

Je leest nu Mobile Learning Initiative update voor Grassroots projecten VU 2014-2015.

Meta